ABONNEMENTSVILKÅR FOR Bestepris.com

MEDLEMSKAP PÅ Bestepris.com

Bestepris.com er en medlemskapsklubb som tilbyr store avdrag på tusenvis av produkter. Medlemskapet ditt på Bestepris.com er et kontinuerlig abonnement som er gratis de første 2 ukene. Alle transaksjoner som utføres på Bestepris.com skal utføres med Kredittkortbetalinger (Visa Debit, Visa Electron, Maestro, Visa eller Mastercard). Alle betalingskostnader påløpes av Ecompanion Limited
og tas med i utregningen av produktpriser og medlemskapspriser som framvises på nettsiden. Du kan få oversikt over tidligere betalinger og bestillinger ved å logge inn på kontoen på Bestepris.com via toppmenyfanen øverst i høyre hjørne på hjemmesiden.

AKSEPT AV ABONNEMENTVILKÅR

Ved å gi ditt samtykke til abonnementsvilkårene som gjelder for Bestepris.com, tillater du at Next Sales Limited trekker den oppførte medlemskapsavgiften periodevis til du velger å avslutte abonnementet. De første to ukene av medlemskapet er gratis. Deretter koster det 299 NOK per måned.

Etter fullført bestilling på Bestepris.com, vil du motta en kvittering via e-post som inneholder informasjon om abonnementsbetingelsene. Vennligst merk at tidligere bestillinger uten abonnementsbetingelser kan finnes ved å logge inn på Bestepris.com.

AVSLUTNING AV MEDLEMSKAP OG RETTSLIG BINDENDE PERIODE

Du kan avbryte medlemskapet ditt når som helst ved å kontakte oss på e-post: info@bestepris.com (vi svarer innen 24 timer på ukedager) eller ved å logge inn på bestepris.com og velge “Mitt Medlemskap”. Det eneste unntaket er for de første 24 timene etter medlemskapets begynnelse, hvorpå abonnementet ditt låses av tekniske årsaker og du ikke kan kansellere det manuelt under «Mitt Medlemskap» fanen. Etter at 24 timer har gått, kan du avbryte abonnementet ditt når du ønsker. Dette betyr at du kan betale for varer til Bestepris.com priser under den første prøveperioden på 14 dager, for så å avslutte medlemskapet dagen etter. Naturligvis håper vi at du forblir medlem lengre, så du kan spare enda mer.

For å avslutte medlemskapet ditt, logger du inn og klikker på “Mitt Medlemskap”. Om du avslutter medlemskapet ditt, har du fortsatt tilgang til det til det utløper. Vennligst merk at om du avbryter under den 14-dager-lange prøveperioden, vil medlemskapet utløpe umiddelbart. Etter at et medlemskap har blitt kansellert, vil ikke pengene bli trukket fra kontoen din lenger med mindre du velger å reaktivere medlemskapet ditt.

ansvar og plikter for korteier

Registreringen din på Bestepris.com gjøres lovlig bindende fra øyeblikket du bestiller for første gang, og aktiverer dermed medlemskapet ditt. Ved å velge Medlemspris istedenfor Normalpris, aksepterer du også opprettelsen av medlemskapet. Som medlem på Bestepris.com og som korteier, kreves det at du betaler for medlemskapsperioden og medfølgende abonnementstrekk til du avslutter abonnementet og/eller medlemskapet. Den første måneden er gratis.

PROSEDYRE OG ABONNEMENTSTILBAKETREKKING

Medlemskapet ditt på Bestepris.com blir automatisk fornyet så du alltid har tilgang til det. Etter de første 14 dagene med kostnadsfritt medlemskap er abonnementsprisen 299 NOK per måned.

KANSELLERINGSRETTIGHETER

Abonnementet ditt på Bestepris.com er bundet til en rettslig forpliktet kanselleringsrett på 14 dager. I praksis betyr dette at utløpsdatoen for kansellering utløper 14 dager etter inngåelsen av avtalen med oss. Abonnementet ditt gjøres gjeldende når du fullfører bestillingen på Bestepris.com. Kanselleringsretten din er kun aktiv fra dagen du utfører en transaksjon på Bestepris.com, og ikke fra begynnelsestidspunktet for de månedlige abonnementsbetalingene.

Om du ønsker å avslutte abonnementet ditt, kreves det at du uttrykker dette til oss minst 14 dager før starttidspunktet for aktiveringen av en bindene avtale med oss. Du kan gi oss beskjed om dette ved å kontakte oss på e-post via Bestepris.com (vi svarer innen 24 timer på ukedager). I meldingen din ber vi deg klart og tydelig uttrykke at du ønsker å utøve retten til å kansellere.

TILBAKEBETALING AV ABONNEMENTBETALINGER

Om du avslutter abonnementet ditt, tilbakebetaler vi betalingen din uten unødig forsinkelse eller senest 14 dager fra datoen vi fikk beskjed angående valget ditt om å avslutte denne avtalen. Vi tilbakebetaler pengene i samme format som den originale transaksjonen.