1. Forsendelse af dine varer.

Bestepris bruger pålidelige luftfartsselskaber til at sende din vare til dig. Afhængig af din placering kan forsendelsestiderne variere fra 5 til 9 hverdage. Bestillinger på bestepris sendes til dig uden omkostninger / gratis. Din ordrebekræftelses-e-mail indeholder dit unikke ordre-id, som er forbundet til dit forsendelsessporingsnummer. Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål, kontakt os på info@bestepris.com

2. Annullering og afbestillingsret.

Bestepris giver en afbestillingsret inden for 14 dage (den lovbestemte ret til tilbagetrækning er 14 dage). Fristen er gyldig fra den dag, du modtager varerne. Hvis du vil annullere og returnere en eller flere varer, bedes du informere os inden for 14 dage. Hvis produktet er forseglet, hvilket kan skyldes sundhedsmæssige eller hygiejniske årsager, er der ingen annullering og retur, hvis forseglingen er blevet brudt efter levering.

3. Vend tilbage

Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb. Du skal betale forsendelsesomkostningerne. Ved returnering er du ansvarlig for at sikre, at varen er pakket korrekt, hvis du bærer risikoen for varerne. Husk at informere kundeservice om dit hjemkomst på info@bestepris.com, at du har sendt din pakke, så de kan begynde at behandle din sag. Du er ansvarlig for enhver forringelse i værdien af ​​varen på grund af håndtering. Med andre ord – du kan prøve produktet på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik. Hvis produktet bæres ud over det, der er beskrevet ovenfor, overvejer vi det anvendte produkt, hvilket betyder, at i tilfælde af tilbagetrækning af købet, kun en del eller ingen af ​​købsbeløbet returneres, afhængigt af den handlende kommercielle værdi.

Ved brug af plejeprodukter, dufte og kosmetik kan den originale emballage være en betydelig del af produktets værdi. Vi opfordrer dig derfor til altid at returnere dette med retur i uskadet stand.

4. Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, modtager du selvfølgelig det beløb, du har betalt tilbage til os. I tilfælde af en afskrivning, som du er ansvarlig for, trækkes dette købsbeløb. Du skal underrette os om, at du har nægtet at modtage pakken.

Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, der er modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (men ingen yderligere omkostninger på grund af dit valg af levering bortset fra den billigste form for standardlevering, vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder inden for 14 dage fra den dato, hvor vi modtog meddelelse om din beslutning om at trække købet tilbage. Vi tilbagebetaler en sådan refusion til den samme betalingsmetode, som du brugte til den originale transaktion.

Vi kan tilbageholde refusionen, indtil vi har returneret varen, medmindre du har indsendt dokumentation, før du returnerer den. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

5. Garanti

Bestepris.com giver dig den lovpligtige garanti på 24 måneder fra levering. Dette betyder, at du enten kan få repareret, udvekslet, tilbagebetalt eller afvist pris, afhængigt af den specifikke situation. Det er klart, at det er et krav, at klagen er berettiget, og at manglen ikke opstod på grund af forkert brug af produktet eller anden skadelig opførsel. Bemærk, at for varer med en begrænset levetid er kravet på krav også begrænset. Hvis du opdager en mangel eller mangel i et produkt, der er købt på Bestepris.com, skal du kontakte os straks på info@bestepris.com eller inden for en rimelig periode efter, at du har opdaget manglen, og vi vil håndtere din klage. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er blevet opdaget, vil klagen altid være rettidig.

6. Tilbagebetaling af forsendelsesomkostninger

Når du returnerer varen, skal du angive, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Hvis din klage er berettiget, refunderer vi dine rimelige forsendelsesomkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål vedrørende retur og forsendelse, kan du altid kontakte os på info@bestepris.com