KJØP OG MEDLEMSKAPSVILKÅR & betingelser for Bestepris.com

Bestepris.com ble grunnlagt i 2022 og er underlagt Hong Kong lovgivning.

MEDLEMSKAP

Bestepris.com er en medlemskapsklubb som tilbyr store avslag. Bestepris kjøp er kun for private forbrukere. Medlemskap koster 299 NOK per måned. Medlemskapsavgiften trekkes hver måned, til du ikke lenger ønsker å være medlem. Du kan avbryte medlemskapet ditt når som helst ved å logge inn på kontoen din på Bestepris.com via hjørnet øverst til høyre for hjemmesiden, og deretter trykke på «Min konto» fra menyfanen. Du kan også avbryte medlemskapet skriftlig ved å sende en e-post til info@bestepris.com. Vi anbefaler at du utnytter de ekstra reduserte medlemskapsprisene og bruker den kostnadsfrie 14-dagers prøveperioden din for å se hvordan medlemskapet fungerer for deg. Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst om det ikke møter opp til forventningene dine.

SLIK KJØPER DU

Når du handler på Bestepris.com vil du automatisk legge til et medlemskap i handlekurven din. Om du allerede har et, kan du bare logge inn på kontoen din før du handler på Bestepris.com. Om du er et nytt medlem, vil du bli tilbudt en gratis 14-dagers introduksjonsperiode. Om du har vært medlem på Bestepris.com tidligere, legges en månedlig medlemspris på 299 NOK til bestillingen din for å reaktivere medlemskapet ditt. Om du ikke vil bli medlem, kan du velge å avbryte påmeldingen din innen 14 dager. Vi anbefaler at du bruker den kostnadsfrie prøveperioden for å skaffe deg de ekstra fradragene på den første bestillingen din. Husk at du kan melde deg ut av medlemskapet ditt når du måtte ønske. Når bestillingen din er fullført, mottar du en ordrebekreftelse på e-post. Du vil deretter motta en ny e-post når vi har sendt ut bestillingen din. Om du ønsker å motta en fysisk kopi av ordrebekreftelsen, vennligst send e-post til info@Bestepris.com

BESTILLINGER

På Bestepris.com er det kun mulig å bestille produkter via nettsiden vår. Om du har spørsmål relatert til produkter som ikke er oppført på nettsiden, vennligst snakk med oss på info@bestepris.com.

KANSELLERING AV BESTILLING

Om du har utført en bestilling og ønsker å kansellere den, logger du inn på Bestepris.com med e-posten og passordet ditt. Så trykker du på “Mine Bestillinger” i menyfanen du finner øverst i høyre hjørne på siden. Klikk på informasjonsknappen til høyre for bestillingen du vil kansellere, og deretter på «Kanseller Bestilling». Det er kun mulig å avbestille om varehuset vårt ikke har startet behandlingsprosessen av bestillingen enda.

OM PRISENE PÅ Bestepris

Som medlem på Bestepris.com kan du spare opptil 70% på tusenvis av produkter. For å unngå gjensalg, er det kun mulig å kjøpe opp til 6 enheter av samme vare til Medlemspris på en bestilling.

Alle priser er i norske kroner (NOK) inkludert mva og er oppgitt med «NOK» eller «kr». På Bestepris.com finner du alltid to typer priser under hvert produkt: medlemspris og merket pris. Medlemskurspriser er prisene som tilbys medlemmene våre. Medlemskursprisen sikrer at alle medlemmer sparer opptil 70 prosent.

BETALING

Alle betalinger utføres med VISA, VISA Debit, VISA Electron eller MasterCard. Alle betalinger og kortgebyrer tas med i beregning av produktprisen. Betaling kan kun utføres ved bruk av kredittkort. Betalingen trekkes fra kontoen din ved utsendelse fra Bestepris eller når medlemskapet ditt registreres. Du vil ikke trekkes for mer enn beløpet som godkjennes når du fullfører kjøpet ditt.

Alle prisene inkluderer MVA i henhold til dagens markedspris. Når du handler på Bestepris.com, utføres alle avtaler på Engelsk.

LEVERING

Forventet leveringstid er mellom 2 og 7 virkedager (etter utsendelse). Bestepris.com er ansvarlige for kjøpte produkter til de registreres som levert.

KANSELLERINGSPOLICY OG RETUR AV PRODUKTER

Bestepris.com tilbyr en kanselleringspolicy på 30 dager (den vanlige, lovlig godkjente tiden er 14 dager). Denne perioden gjøres gjeldende fra dagen du mottok leveringen av de bestilte varene.

Om du ønsker å returnere en eller flere av produktene du betalte for, kan du gi oss beskjed på e-post via info@bestepris.com (vi svarer innen 24 timer på ukedager.)

Det er ikke mulig å kansellere en bestilling ved å nekte å ta imot leveringen, med mindre du har gitt klar beskjed om kanselleringen via e-post på info@Bestepris.com

I tilfeller som angår avtaler på forseglede varer som ikke er passende å returnere grunnet helsefare eller hygieniske årsaker, opphører retten til kansellering når vareforseglingen brytes opp etter levering.

RETUR av produkter

Om du ønsker å returnere bestillingen din, bør du gjøre dette uten unødig forsinkelse (14 dager senest etter gitt beskjed om at du ønsker å returnere bestillingen din). Du er pålagt å dekke alle utgifter relatert til retur av produktene. Det er ditt ansvar å sørge for at produktene som skal returneres er sikret med innpakning så de ikke skade under sending.

tilstanden på returnerte produkter

All nedgang i verdi relatert til produktbruk som er uforsiktig eller utover foreskrevet bruk og funksjon betales for av kunden. Med andre ord kan du prøve produktet på samme måte som du ville gjort i en fysisk butikk. Om du derimot skader produktet på grunn av misbruk eller uforsiktighet for så å be om kompensasjon, kan du ende opp med å motta kun en liten del av kjøpsprisen eller ingenting om du returnerer den, avhengig av den kommersielle verdien på produktet(ene) og typen skade det gjelder.

I forhold til skjønnhetsprodukter, parfymer og kosmetikk er kvaliteten på originalforpakningen det som spiller størst rolle i bestemmelsen av verdien på produktet(ene) det omhandler. Derfor anbefaler vi at du sender tingene tilbake i uskadd tilstand.

REFUSJON AV KJØPSPRIS

Om du kansellerer et kjøp, har du rett til å motta fullstendig refusjon av pengene du betalte oss. I tilfeller hvor produktet(ene) er skadet grunnet uforsiktig eller feil bruk av produktet, blir tilbakebetalingen redusert eller fjernet.

Om du utøver kanselleringsretten din, tilbakebetaler vi alle betalinger vi mottok, inkludert forhåndsbetalte leveringsavgifter. Uansett blir ikke ekstrakostnader som medfølger grunnet eget leveringsvalg som går utover standardleveringsalternativet vi tilbyr tilbakebetalt. Betalingen utføres uten unødig forsinkelse og vil under alle forhold bli utført senest 14 dager etter mottakelse av valget ditt om å kansellere kjøpet ditt. Tilbakebetalinger sendes inn i samme format som den originale betalingsmetoden.

Vi reserverer oss retten til å holde refusjonen din tilbake til vi har mottatt produktene som skulle returneres, med mindre du kan oppgi tydelig dokumentasjon på at leveringen har blitt utført.

Om du ønsker å kansellere et kjøp, kan du sende e-post til:

info@bestepris.com

HVA TRENGER JEG FOR Å RETURNERE?

For å kunne starte returneringsprosessen, ber vi deg inkludere en kopi av bestillingsbekreftelsen din i tillegg til produktet(ene) du vil levere tilbake. Om du ikke lenger har bestillingsbekreftelsen, kan du også inkludere e-postadressen du brukte når du bestilte, eller bestillingsnummeret.

DIN RETT TIL Å KLAGE

Bestepris.com tilbyr en standard klageprosedyre som gjelder 24 måneder etter levering. Dette betyr at du kan få produktet reparert, byttet, få pengene tilbake eller motta en prisreduksjon avhengig av omstendighetene. Klagen din må være reell, som betyr at feil på produktet ikke kan være grunnet feil bruk av produktet eller uforsiktig oppførsel. Merk at produkter med begrenset levetid begrenser omfanget av klageretten deretter.

HVOR RASKT BØR JEG KLAGE?

Kontakt oss med en gang du merker feil eller manglende deler på eller til et produkt som har blitt kjøpt på Bestepris.com. Dette burde skje så snart som mulig eller innen rimelig tid fra øyeblikket du merket at noe var galt med produktet. Send inn klage på info@Bestepris.com, så vil vi hjelpe deg med situasjonen det gjelder. Klager ansees som i tide om de ble sendt innen 2 uker fra oppdagelsestidspunktet for skaden.

DEFEKTE PRODUKT(er)

I tilfeller hvor et produkt har feil eller manglende deler og du ønsker å klage, kan du sende e-post til:

info@bestepris.com

Når du returnerer et defekt produkt, kreves det at du oppgir problemstillingen så nøyaktig som mulig. For å kunne behandle og utføre prosessen, anbefaler vi også at du legger til identifiserbar informasjon som bestillingsnummer eller en e-postadresse.

Vennligst merk: Vi godtar ikke pakker som ble sendt via Cash on Delivery (COD).

KLAGER

Om du ikke er fornøyd med medlemskapet eller kjøpet ditt, kan du gjerne kontakte oss på e-post via info@bestepris.com.

DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Når du registrerer deg på Bestepris.com, vil navnet, adressen, telefonnummeret og e-postadressen din bli lagret i en elektronisk kundedatabase som kun er tilgjengelig for personale hos Bestepris. Disse personlige detaljene lagres så vi kan levere bestillingene dine og følge gjeldende regnskapslovgivning, som har bestemt at materiell som brukes i forbindelse med transaksjoner skal lagres i 5 år etter regnskapsåret det gjøres gyldig for. Før den personlige informasjonen din lagres på Bestepris.com, sørger vi for at samtykke er blitt gitt og at du er klar over akkurat hvilken informasjon som lagres. Kundeinformasjon krypteres alltid.

Som eksisterende kunde hos Bestepris.com, har du alltid rett til å tilbaketrekke registreringen din. Du har også retten til å informeres om hvilke personlige detaljer vi har registrert om deg. Disse rettighetene følger databeskyttelsesloven. For mer informasjon kan du kontakte oss på info@bestepris.com. Next Sales Limited er ansvarlige for dataene som lagres på Bestepris.com. Informasjon som oppgis til Bestepris.com hverken overføres eller selges til tredjeparter. I tillegg registrerer vi ingen sensitiv informasjon. Når du melder deg på nyhetsbrevet vårt, registrerer vi e-postadressen din. E-posten din behandles som konfidensiell; vi oppgir den ikke til noen andre. Du kan melde deg av når som helst via linken på bunnen av nyhetsbrevet.

COOKIES

Bestepris.com bruker cookies. Vi gjør dette kun for å gjøre det lettere for deg å logge inn og se relevante produkter og nye tilbud når du besøker Bestepris.com. En cookie er en fil som inneholder data angående om du er ny eller returnerende bruker, hvilke produkter du klikker på og annen informasjon om atferden din på nettsiden. En cookie lagres på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen din. En cookie kan ikke brukes for å identifisere deg som person. Den gjenkjenner kun PCen, nettbrettet eller mobiltelefonen din og sørger for at du blir vist en tilpasset versjon av Bestepris.com. En cookie lagres vanligvis i 12 måneder.

Du kan stille inn nettleseren din så du får en advarsel når du mottar en cookie. Du kan også slette cookies fullstendig fra nettleseren din. Det er mulig å slette cookiesene dine via nettleserinnstillingene om du ønsker å gjøre dette. Om du har spørsmål om cookies, må du gjerne kontakte oss via e-post på Bestepris.com.

FORBEHOLD

Prisene på Bestepris.com er nåværende priser basert på markedsprisen til en hvilken som helst gitt tid. Derfor reserverer vi oss retten til å endre prisene om force majeure skulle oppstå, altså ved arbeidsrelaterte konflikter og tapte eller forsinkede leveringer fra leverandørene våre.

FIRMAINFORMASJON

Next Sales Limited
Unit 1603, 16th Floor, The L. Plaza
367 – 375 Queen’s Road Central
Sheung Wan